ویژگی های یک کارفرمای خوب (19 ویژگی کلیدی)
تاریخ انتشار: 1402/06/12
همهی ما دوست داریم که در کار خود موفق و نمونه باشیم مخصوصاً اگر مدیر یا کارفرمای یک مجموعه باشید جهت پیشرفت خود و کارمندانتان سعی میکنید بهگونهای رفتار وعمل کنید که همیشه از شما بهعنوان یک مدیر نمونه یاد شود.
کارفرمای خوب کیست؟
یعنی اینکه کارفرما بهگونهای رفتار کند که کارمندانش با کار کردن در آن شرکت احساس مفید بودن و با ارزشی کنند و همانطور که مدیر به فکر پیشرفت است کارمندان نیز تشویق شوند تا در موفقیت و پیشرفت او کمک کنند.
چگونه یک کارفرمای خوب باشیم؟
19 ویژگی یک کارفرمای خوب
1- قوت قلب دادن به کارمندان
یک کارفرمای خوب، با حرفهای خود به کارمندان قوت قلب میدهد. کارمندان با این قوت قلب انگیزه میگیرند و برای روند رشد شرکت بیشتر تشویق میشوند. در بسیاری موارد رفتار ناآگاهانه مدیر باعث میشود تا کارمندان بیانگیزه شوند.
2- مثبت اندیش است و لبخند به لب دارد
کارفرمای خوب همیشه لبخند به لب دارد و سعی میکند با مثبت اندیشی کارها را پیش ببرد. این انرژی مثبت در محیط کار باعث میشود کارمندان هم با شور و نشاط کافی سر کار حاضر شوند.
3- به کارمندان اعتماد دارد
یک کارفرمای خوب به کارمندان خود اعتماد دارد و به حرف آنها در انجام امور اطمینان میکند.
4- به کارمندان در بسیاری از امور آزادی عمل میدهد
یک کارفرمای خوب ضمن اینکه از دور کارمندان را مدیریت میکند به آنها اختیار و آزادی نیز میدهد و در تمام امور جزیی یا کلی دخالت نمیکند. این امر باعث میشود تا کارمندان حس کنند که مدیر برای آنها در شرکت بهعنوان یک فرد مستقل اهمیت قایل است.
5- از کارمندان قدردانی میکند
از کارمندان خود در وقت مناسب تشکر و قدردانی میکند. قدردانی از کارمند این حس را به او القاء میکند که تلاشهای او برای مدیر اهمیت داشته و نقش موثری در بالارفتن انگیزهی کارمندان دارد.
6- مسئولیت اشتباهات خود را میپذیرد
اگر موضوعی باشد که ارتباط مستقیم با نحوهی مدیریتی کارفرما داشته باشد کارفرمای خوب مسئولیت اشتباه خود را میپذیرد و گردن سایرین نمیاندازد. همچنین وقتی مشکلی در محیط شرکت پیش میآید، دنبال پیدا کردن فرد مقصر و توبیخ کردن نیست بلکه در جهت رفع آن مشکل است.
7- با کارمندان ارتباط خوبی برقرار میکند
یک کارفرمای خوب سعی میکند ارتباط دوستانهای با کارمندان برقرار کند. با آنها همدلی میکند به نظرات، ایدهها و مشکلات آنها گوش میدهد و اگر نیاز باشد اقدامات لازم را انجام میدهد.
8- به سلامت روان و جسم کارمندان اهمیت میدهد
سلامت روحی، روانی و جسمی کارمندان برای یک کارفرمای خوب اهمیت دارد و اگر بداند که کارمندش چه از لحاظ جسمی و چه از لحاظ روحی در موقعیت بدی هست سعی میکند او را درک کند.
9- انتظارات خود را بهدرستی و با آرامش برای کارمندان توضیح میدهد
یک کارفرمای خوب، سعی میکند انتظارات خود را در جهت پیشبرد اهداف شرکت به درستی و با برنامه دقیق توضیح دهد. اینکه یک کارمند بداند چه وظایفی دارد، چه کاری را در چه زمانی باید تحویل دهد باعث میشود که برای فعالیت هایش برنامهریزی کند و از استرس و تنش اضافه جلوگیری شود.
10- برای برقراری بهینه جلسات برنامهریزی دارد
کارفرمای خوب با برنامهریزی جلسه برگزار میکند. موضوع و اهداف جلسه را از قبل به کارمندان میگوید تا کارمندان احساس نکنند وقتشان تلفشده و جلسه هیچ فایدهای نداشته. کارمندان باید احساس کنند که این جلسات اثر مثبتی در روند کاری و پیشرفت اوضاع شرکت دارد.
11- یک شنوندهی خوبی است
یک کارفرمای خوب میداند که باید در کارها از مشورت کارمندان بهره بگیرد و بتواند به صحبتهای کارمندان بهخوبی توجه کند. وقتی کارفرما در مقابل کارمند شنونده خوبی نباشد، حس بیارزشی به کارمند دست می دهد و انگیزه کافی برای انجام امور توسط کارمند کاهش مییابد.
12- انعطافپذیر است و گارد نمی گیرد
کارفرمای خوب یک فرد منعطف است و در مقابل مسایل شرکت و کارمندان سخت گیری های بی مورد و علت نمیکند. در مقابل تغییرات انعطاف دارد و میداند گاهی تغییرات لازمهی موفقیت هر شرکتی است.
13- امکانات رفاهی و امنیت را درسازمان برقرار میکند
یک کارفرمای خوب سعی میکند امکانات ضروری و اولیه ای که برای رفاه کارمندان نیاز است فراهم کند. کارفرمایان خوب سعی میکنند همواره یک محیط امنی را برای کارکنان ایجاد کنند تا کارمندان با آسودگی خاطر و بدون دغدغه بتوانند به انجام امور شرکت بپردازند.
14- به منافع مالی کارمندان اهمیت میدهد
یک کارفرمای خوب ضمن اینکه به فکر پیشرفت مالی شرکت خود هست حامی منافع مالی کارمندان نیز می باشد و هرازچند گاهی با دادن مزایایی مانند حقوق اضافه، پاداش و .... روحیه و انگیزه کارمندان را تقویت میکند.
ویژگی های مدیر مالی موفق
15- کارمندان را تشویق به بالا بردن مهارت هایشان می کند
یک کارفرمای موفق بهخوبی به نقش مهارتها در بهبود روند کاری شرکت واقف است و کارمندان را تشویق میکند تا مهارتهای تخصصی خود را ارتقاء دهند، از نرم افزارهای جدید و به روز استفاده کنند. اگر لازم باشد برای کارمندان کارگاه های آموزشی و دورههای تخصصی برگزار میکند تا سطح اطلاعات آنها بالاتر برود.
مهارت های لازم استخدام که کارفرمایان اهمیت میدهند
16- کارمندان را در سرنوشت شرکت و تصمیمگیریها دخالت میدهد
کارفرمای خوب، کارمندان رو جزء مهمی از شرکت می دانند بنابراین در امور مهم شرکت با کارمندان مشورت میکنند و به آنها حق تصمیمگیری و دخالت میدهند. کارمندان این حس را پیدا می کنند که وجود آنها در سرنوشت شرکت تاثیرگذار است بنابراین سعی میکنند بهتر و سختتر کار کنند.
17- یک کارمند را به کار در بخشی مجبور نمیکند که علاقهای ندارد
یک کارفرمای خوب معتقد است کاری که فرد به آن علاقه نداشته باشد از کیفیت و بازدهی پایینی برخوردار خواهد بود؛ بنابراین یک کارمند را به انجام کاری مجبور نمیکند که هیچ علاقهای به انجام آن ندارد و تا حد امکان در سپردن مسیولیتها به افراد دقت لازم را بکار میبرد.
18- منصف است
یک کارفرمای خوب منصف است و سعی میکند بین کارهای شرکت و زندگی کارمندان تعادل برقرار کند؛ مثلا مسئولیتی را که میداند فرد در تایم اداری شرکت نمی تواند انجام دهد و مجبور به انجام آن در محیط خارج از شرکت است به فرد نمی سپارد.
19- با کارمندان خود صادق است
یک کارفرمای خوب سعی میکند با کارمندان خود صادقانه رفتار کند و تا حد امکان واقعیتها را به آنها بگوید.
و در آخر
به نظر شما یک کارفرمای خوب چه ویژگیهای دیگری باید داشته باشد که در این مقاله به آن اشاره نشد. نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
بیشتر بخوانید:
مهارتهای متقاعدسازی کارفرما
آموزش حسابداری مالی در اصفهان: فرصت های شغلی و آیندهای روشن
همه چیز در مورد آموزش حسابداری مالی در اصفهان
تیم تحریریه
تیم تحریریه
مدیریت مشاعات ساختمان: چالشها و راهکارها
مشاعات ساختمان به عنوان فضاهای مشترکی که بین ساکنین مجتمع های آپارتمانی تقسیم میشود، نقش مهمی در کیفیت زندگی ساکنان ایفا میکند.
تیم تحریریه
نرم افزار حسابداری ساختمان: ابزاری ضروری برای مدیریت مالی پروژههای ساختمانی
نرم افزار حسابداری ساختمان یکی از مهم ترین ابزارها برای مدیریت مالی پروژه های ساخت و ساز.
تیم تحریریه