میز کار مدیریت پروژه و مدیریت مشتریان

فرزانه غفاری

فرزانه غفاری

تاریخ انتشار: 1403/07/08

میز کار مدیریت پروژه و مدیریت مشتریان

میز کار مدیریت  از دو بخش تشکیل شده : 

1-مدیریت پروژه ها 
2- مدیریت مشتریان 

ما در این مقاله میخواهیم در مورد فیلد مدیریت مشتریان صحبت کنیم و ببینیم این فیلد در روند کسب و کار چه کمکی میکند . و چه شرکتهایی به فیلد مدیریت مشتریان نیاز دارند  . 

مدیریت مشتریان دارای دو فیلد است : 

1-فیلد همه مشتریان 
2-فیلد کارتابل من 

فیلد همه مشتریان 

در این فیلد شماره تماس و مشخصات کلیه مشتریانی که درخواست مشاوره یا سفارش دارند قرار میگیرد . کلیه کسب و کارهایی مشتریان استعلام میگیرند و یا درخواستی در راستای مشاوره آن محصول و خدمات دارند ، پلتفرمی تهیه میکنند و کلیه مشتریان را در این فیلد مدیریت میکنند . تا بر اساس خروجی ها بتوانند در اینده تصمیمات بهتری برای فروش محصول و خدماتشان ارایه دهند و مشتریان را بهتر مدیریت کنند . 


از چه طریقی دیتا مشتریان راجمع آوری میکند : 

فرایند جمع آوری شماره تماس در همه مشتریان به این صورت است که  :

1- در صورتیکه شما وبسایت داشته باشید از طریق فرم های مشاوره و فرم هایی که اصولا برای جمع آوری لید ( شماره تماس ) در لندینگ ها طراحی شده اند . شماره تماس از طریق خود مشتریان که به مشاوره ترغیب  شده ائد وارد میشود ودر لیست همه مشتریان قرار میگیرد . 


2-ثبت نامی های سایت نیز در قسمت همه مشتریان آورده میشود . زیرا بر این باوریم اشخاصی که در سایت ثبت نام میکنند نیازی را در خود احساس کرده اند بنابراین به ثبت نام در سایت میپردازند تا بتوانند اطلاعات دقیق تری را کسب کنند . از این جهت این افراد نیز در لیست مشتریان سایت قرار میگیرند . 


3- و در نهایت ورود دستی مشتریان هست که در فیلد همه مشتریان قرار میگیرد. افرادی که دستی وارد میشوند اصولا معرف داشته اند و تماس گرفته اند و یا توسط پلتفرم های دیگری که شرکت تبلیغات انجام میدهد شماره تماس وارد کرده اند و الان مجبوریم به لیست مشتریانمان در سایت اضافه کنیم . در صورتیکه سایت شرکت و یا فرایند مارکتینگ در شرکتی قدرتمند باشد . جمع اوری شماره تماس از طریق  سایتهای جانبی حذف خواهد شد و تمرکزمان صرفا روی ورودی ها از طریق سایت و یا پلتفرم خود مجموعه است . 


نتیجه گیری اینکه : در صورتیکه شما سایتی داشته باشید میتوانیم کلیه فرایند مدیریت مشتریان را به همین صورت برای شما پیاده سازی کنیم . و در صورتیکه سایت ندارید ما میتوانیم از طریق برنامه هایی غیراز سایت که شما با مشتریان درگیر هستید شماره مشتریان را وارد این پلتفرم کنیم . مثلا از طریق تماسهای تلفنی که صورت میگیرد ما میتوانیم شماره تماس ها را اتوماتیک روی این پلتفرم برایتان جمع آوری کنیم . و یا  بصورت دستی میتوانید مشتریان را وارد پلتفرم مدیریت مشتریان کنید و تک تک مشتریان را پیگیری و مدیریت کنید .

بخش پیگیری مشتریان ازچه فیلدهایی تشکیل شده است : 

فیلدهای این بخش شامل موارد ذیل است : 

  • نام و نام خانوادگی 
  • شهر
  • شماره تماس
  • ایمیل 
  • تاریخ 
  • مقطع 
  • رشته 
  • ورود ( طریقه ورود مشتری به لیست )
  • وضعیت 
  • کارتابل 

بعضی از این فیلدها در هنگام پر کردن فرم ها توسط مشتریان از خود مشتری پرسیده میشود و مشتری فیلدها را پر میکنند .
بعضی از این فیلدها بر اساس هوش مصنوعی تکمیل میشود ( مثلا تاریخ پر کردن فرم مشاوره - طریقه ورود به سایت و ....) 
بعضی از این فیلدها نیز توسط  پیگیری کننده مشتریان که از کارمندان و همکاران مجموعه هستند تکمیل میشود . یکی از این فیلدها عبارتند از فیلد وضعیت 
قابل ذکر است که این فیلدها امکان کم یا اضافه شدن دارند و در صورتیکه پیگیری کننده مشتریان احساس کند که نیاز به فیلدی دارد که این فیلد در روند جذب مشتری و یا عملکرد بهتر پیگیری کننده تاثیر دارد میتواند با ارایه پیشنهاد این فیلد را به لیست اضاف کنیم . 

فیلد وضعیت به چه صورتی عمل میکند و چگونه توسط پیگیری کننده تکمیل میشود ؟

ما در تبهای بالای لیست پیگیری مشتریان ، تبی به اسم تب وضعیتها داریم که قبل از اینکه وضعیت هر مشتری را مشخص کنیم باید این وضعیت ها را تعریف کنیم . وضعیت هایی که برای شرکت حصین حاسب به عنوان یک شرکت خدمات مالی - خدمات آموزشی و توسعه سیستم های مالی و اداری  تعریف شده است به شرح ذیل است  :

  • منجر به همکاری 
  • جلسه حضوری
  • جلسه آنلاین 
  • ارجاع به همکاران 
  • منتظر پیگیری 
  • د رانتظار آزمون 
  • انصراف از مشاوره 
  • بلاک لیست 
  • منجر به خرید و قرارداد 
  • منجر به همکاری 

در اینجا نیز پیگیری کننده میتواند اگر وضعیت جدیدی نیاز دارد با تایید مدیریت پروژه وضعیت جدیدی را اضافه کند . حال این وضعیت ها به چه صورتی کار میکند ؟ بعد از اینکه گزینه جدید را کلیک کردید . عنوان وضعیت را بنویسید . حال وضعیت کارتابل به صورت پیش فرض به شما نشان داده میشود . منظور این است که ایا وضعیت این مشتری قرار است بدون کارتابل باشه . یا قرار است در کارتابل یک همکار دیگه انتقال پیدا کنه . یا قرار است بعد از نشان دادن وضعیت در کارتابلی که الان هست باقی بماند . مثلا برای وضعیت جلسات حضوری که قرار است برای یکی از مشتریان اعمال کنیم  ما کارتابل بعدی را انتخاب میکنیم تا بتوانیم نام برگزار کننده جلسه را در هنگام ارتباط با مشتری مشخص کنیم و در عین حال در کارتابل برگزار کننده نیز انتقال پیدا کند تا برگزار کننده جلسه اطلاع از زمان و ساعت جلسه داشته باشد . آیتم بعدی زمان یاداوری هست اگرگزینه بلی را انتخاب کنیم برای آن وضعیت زمان یاداوری را نیز میپرسد تا وارد کنیم . 

 

 

حال هر وضعیت فارغ از اینکه در بدون کارتابل باشد یا در کارتابل همکار دیگر وارد شود  .  دارای فیلدهای مربوط به خودش هست به طور مثال برای وضعیت جلسه حضوری ما سه فیلد را تعریف کرده ایم . روز جلسه - تاریخ جلسه و ساعت جلسه . پس با تعریف این سه فیلد برای وضعیت جلسه حضوری ، وقتی با مشتری تماس گرفته شد در صورتیکه مشتری نیاز به جلسه حضوری داشته باشد این سه فیلد با هماهنگی مشتری وارد میشود و چون در هنگام تعریف این وضعیت ،کارتابل بعدی انتخاب شده است به همین دلیل  نام برگزار کننده جلسه را نیز میپرسد وقتی نام برگزار کننده را وارد کنید در کارتابل برگزار کننده جلسه نیز نشان داده میشود . 

چگونه مشتریان را پیگیری کنیم ؟ 

1- هر روز شماره های خارج از وب سایت را به لیست مشتریان اضافه کنید . بهترین تایم برای وارد کردن مشتریان ، ساعت 8 صبح تا 10 صبح و ساعت 2 بعد از ظهر تا ساعت 5 عصر میباشد  . 

2- یکی یکی به متقاضیان  داخل جدول پیگیری مشتریان باید تماس گرفته شود . در نظر داشته باشید بهترین ساعت تماس بین ساعت 10 صبح تا 2 بعد ازظهر میباشد . 

چگونه با مشتریان صحبت کنیم ؟ 

تمام افرادی که شماره گذاشته اند یا در سایت ثبت نام کرده اند ، قطعا موضوع  سایت را با نیازشان مرتبط دانسته اند . شما باید به دنبال نیاز مشتری باشید . با کمی صحبت کردن سعی کنید متوجه شوید نیاز مشتری چیست . چرا در سایت ثبت نام کرده است ؟ چرا شماره گذاشته است ؟ چه نیازدرخود احساس کرده ؟ چه کمبودی دارد که میخواهد با این سایت تکمیل شود ؟ 
با چند سوال از مشتری میتوانید به نیاز مشتری پی ببرید . و سعی کنید طوری با مشتریان صحبت کنید که متوجه شوند فقط برای رفع نیازشان هست که با انها تماس گرفته شده است . 
بعد از چند سوال نیاز مشتری را متوجه میشوید . و میتوانید در همان راستا به متقاضی کمک کنید
چند تا از نیازهای مشتریان حصین حاسب  را در ذیل میتوانید مطالعه کنید و با کسب و کار خودتان شبیه سازی کنید : 

1- جویای کار : نیاز به استخدام شدن در حوزه حسابداری 
2- کارفرما :  نیاز به حسابدار( پارتایم - ثابت در محل - حسابدار دورکار یا پروژه ای )
3- کارآموز : نیاز به فراگیری درحوزه حسابداری 
4- مدرس : نیاز به تدریس حسابداری و مدرس شدن 
5- کارفرما :  نیاز به نرم افزارهای مالی و مالیاتی ( سامانه مودیان - نرم افزار مدیریت پروژه - نرم افزار مدیریت ساختمان - نرم افزار حقوق و دستمزد  و ...) 

هر کدام از این نیازها که مطرح شد هدف رفع نیاز مشتری است . بنابراین باید شنونده خوبی باشید و بعد از شنیدن دقیق و درست ، مشتریان را مشاوره تلفنی دهید وآنها را  ترغیب کنید تا در جلسه حضوری شرکت کنند . تا نیاز مشتریان جدی تر بررسی شود  . حال در مورد هر کدام از نیازهای مشتریان مجموعه حصین حاسب توضیح مختصری ارایه میدهیم ، شما نیز برای کسب و کارتان نیازها را بررسی و شبیه سازی کنید . 

جویای کار- نیاز به استخدام شدن در حوزه حسابداری  : 

یکی از نیازمندیهای مشتریان در شرکت حصین حاسب جویای کار بودن و نیاز دارند تا در حوزه حسابداری استخدام شوند . در مرحله اول این افراد  باید رزومه پر کند . در لینک ذیل کاربر میتواند رزومه خود را تکمیل کند و در دید عموم کارفرمایان قرار دهد . تکمیل رزومه اولین مرحله در استخدام شدن است . اما مهم تر از آن این است که در رزومه چه نوشته ایم ؟ مهارتها و توانایی های ما در رزومه بسیار مهم است . پس مهم است که مشتری که جهت استخدام تماس گرفته است  چند سوال از ایشان بپرسید : اینکه رشته تحصیلی این مشتری چیست ؟ اینکه چه هدفی را دنبال میکند ؟ آیا سابقه دارد ؟ این سوالات از این باب پرسیده میشود که یک شناخت اجمالی از کاربر بدست آوردید . ولی در نهایت حتی اگر سابقه ندارد و یا تحصیلات غیر مرتبطی داشته است ان کاربر را تشویق کنید تا رزومه اش را تکمیل کنید . تا بتوانیم در پیشبرد اهدافش مدد رسانیم . 


چگونه رزومه ام را تکمیل کنم - از اینجا میتوانید مطالعه کنید .

بعد از تکمیل رزومه توسط کاربر،  ادمین از قسمت مدیریت - اصلاحیه رزومه ها باید رزومه طرف را مشاهده کند  و بر اساس رزومه ارسالی به عنوان حسابدار ثابت در محل و یا کاراموز حسابداری رزومه را تایید کند  . غیر از عنوان های ذکر شده رزومه دارای عنوان های همکاری به شرح ذیل است : 

  • حسابدار ثابت در محل 
  • حسابدار دورکار و پروژه ای 
  • کاراموز حسابداری 
  • مشاور مالی 
  • فروش و بازاریابی 
  • برنامه نویسی 

در مجموعه حصین حاسب برای کسی که بار اول است رزومه اش را تکمیل میکند و شناخت کاملی از شخص نداریم . صرفا حسابدار ثابت در محل و کاراموز حسابداری تایید میشود و عنوانهای دیگر بعد از همکاری در یکی از زمینه های کاری  با مجموعه حصین حاسب قابل تایید است . به طور مثال ما هر شخصی را به عنوان مشاور مالی یا حسابدار دورکار تایید نمیکنیم . مگر اینکه شناخت کافی در مورد شخص داشته باشیم . بهتر است بعد از بررسی رزومه مجددا با طرف تماس بگیرید و اگرتوانایی طرف پایین است به کارجو پیشنهاد دهید که در یک جلسه حضوری شرکت کند تا بتوانیم کارجو را در راستای اهدافی که دارد راهنمایی کنیم . 

کارفرما -  نیاز به حسابدار( پارتایم - ثابت در محل - حسابدار دورکار یا پروژه ای )

کارفرمایانی که نیاز به حسابدار دارند نیز میتوانند در سایت از قسمت ذیل  پروژه شان را تعریف کنند . بعد از تعریف پروژه توسط کارفرما  برای کارجویانی که رزومه پر کرده اند پیام ارسال میشود و کارجویان پیشنهادشان را برای کارفرما ارسال میکنند 

کارفرمایان از این قسمت میتوانند پروژه شان را تعریف کنند 

کارآموز : نیاز به فراگیری درحوزه حسابداری :

ممکن است افرادی که شماره گذاشته اند نیاز به فراگیری حسابداری دارند . نیاز هست که از قسمت دوره های آموزشی حصین حاسب و دوره های آموزشی اعضا بتوانید متقاضیان آموزش حسابداری را راهنمایی کنید . دوره های آموزشی در سایت به دو دسته تقسیم میشوند :

1- دوره های آموزشی حصین حاسب 
2- دوره های آموزشی اعضا 

دوره های آموزشی حصین حاسب مختص خود مجموعه حصین حاسب و توسط مدیریت و کارمندان حصین حاسب تهیه شده است . که این دوره ها نسبت به دوره های اعضا گرانتر هستند . و در سطح و لول بالاتری ارایه شده است . 

دوره های آموزشی حصین حاسب 


دوره های آموزشی اعضا توسط همکاران ما که جزو برترین همکاران از لحاظ علمی در حیطه مالی و حسابداری هستند تهیه و در سایت بارگذاری میشود . این دوره ها به روز و قابل آپدیت هستند .  مدرسین این دورها در درامد فروش دوره مربوطه سهیم میباشند . 

دوره های آموزشی اعضا 

مدرس : نیاز به تدریس حسابداری و مدرس شدن : 

با توجه به اینکه شرکت حصین حاسب فراخوان در مورد مدرس دارد . در قسمت لیست مشتریان  افرادی هستند که در راستای مدرس شدن میتوانند شماره بگذارند . برای این افراد حتما باید جلسه حضوری تنظیم شود تا توسط مدیریت تعیین سطح شوند و محتوایی که مد نظر دارند به تایید مدیریت برسد . و دسترسی مدرس بعد از تایید محتوا برای این کاربران باز شود . و ادامه کار را با مدیر آموزش پیش ببرند . 

کارفرما :  نیاز به راه اندازی پلتفرم های مالی ، مالیاتی ، صنعتی ، اختصاصی 

1- سامانه مودیان
2-نرم افزار مدیریت پروژه 
3- نرم افزار مدیریت ساختمان 
4-نرم افزار حقوق و دستمزد 
و ... 

کارفرمایان و یا متقاضیانی که درخواست نرم افزار دارند باید فرایند کارشان بررسی شود و بر آن اساس پلتفرم ها  را راه اندازی کنیم .
برای همه پلتفرم ها محتوای کامل تهیه شده است که با خواندن ان محتوا میتوانید با عملکرد آن پلتفرم کاملا آشنا شوید . و مشتریان را نیز ترغیب کنید تا آن محتوا را مطالعه کنند . در صورتیکه مشتریان نیاز به جلسه حضوری دارند جلسه حضوری تنظیم میشود تا فرایند کارشان را بررسی و تحلیل کنیم و پلتفرمی در خور سیستمشان را راه اندازی کنیم . 

پلتفرم مدیریت پروژه 

پلتفرم  مدیریت ساختمان 

پلتفرم  حقوق و دستمزد 

پلتفرم  مودیان 

پلتفرم حسابداری مالی و بازرگانی 

نویسنده فرزانه غفاری

دانلود نسخه PDF مقاله

نظرات خود را ثبت نمایید

مشاوره رایگان