اقدامات روابط عمومی در بحث قانون پایانه‌های فروشگاهی، بسیار ارزشمند است

دسته بندی:
اقدامات روابط عمومی در بحث قانون پایانه‌های فروشگاهی، بسیار ارزشمند است

به گزارش رسانه مالیاتی ایران، آقای اشکان هراتی رئیس مرکز تنظیم مقررات پایانه‌ های فروشگاهی و سامانه مودیان در جمع مدیران روابط عمومی ادارات کل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: اقداماتی که روابط عمومی سازمان امور مالیاتی کشور امروز در بحث قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان انجام می‌دهد بسیار ارزشمند است.
وی افزود: در مدتی که قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان بر اساس قانون تسهیل از سال 1402 به اجرا در آمد. مطابق بررسی‌های‌ صورت گرفته توانستیم موفقیت قابل توجهی به لحاظ کیفیت و کمیت را بدست آوریم، امروز بحث اظهارنامه‌های پیش فرض نیز در این سامانه به اجرا درآمده است.
رئیس مرکز تنظیم مقرّرات پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان گفت: اکنون با کمک روابط عمومی سازمان امور مالیاتی توانستیم شرکت های معتمد را به مودیان به درستی معرفی کنیم،.اما لازم است ابعاد بیشتری را در خصوص این شرکت ها به روش‌های مختلف از جمله کلیپ های آموزشی، تولید خبر و ... انجام دهیم .
وی گفت: مطابق بند 26 قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، مودی می‌تواند از ظرفیت بخش خصوصی (شرکت‌های معتمد) برای صدور صورتحساب بهره گیرد. حدود 91 هزار اظهارنامه به واسطه سامانه مودیان قطعی شده است. برنامه‌هایی داریم تا سایر خدماتی که امکان برون سپاری دارد نیز در آینده به این شرکت‌ها واگذار کنیم.
رئیس مرکز تنظیم مقرارات پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان خاطرنشان کرد: امروز بیش از، 280 هزار مودی داریم که در سامانه مودیان صورتحساب الکترونیکی صادر می‌کنند. تعدادی دیگر از مودیان نیز هستند که براساس ماده 14 قانون مکرر سامانه مودیان به یک حد نصابی از فروش رسیده‌اند و ملزم به صدور صورتحساب الکترونیکی هستند.
آقای هراتی گفت: گروه دیگر از مودیان باقی مانده نیز اشخاص کمتر توانمند هستند. و برای صدور صورت حساب نیاز به کمک و راهنمایی دارند لذا سازمان امور مالیاتی کشور به موجب قانون از ظرفیت شرکت‌های معتمد برای کمک به این عزیزان بهره گرفته است‌ روابط عمومی باید به طرق مختلف مودیان را نسبت به ظرفیت شرکت های معتمد آگاه سازند .
وی گفت: کاری که امروز روابط عمومی انجام می‌دهد کارایی آن از سامانه بیشتر است، همانطور که در حوزه نشان دار کردن مالیات ها روابط عمومی توانست اقدامات قابل توجهی انجام دهد.
رئیس مرکز تنظیم مقررات پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان گفت: شرکت های معتمد مربوط به بخش خصوصی هستند. سازمان امور مالیاتی علاوه بر صدور صورت حساب های الکترونیکی، بخشی را تحت عنوان حوزه قابل واگذاری فعالیت های گروه اول و دوم مطابق آیین نامه اجرایی تبصره 2 ماده 219 قانون مالیات های مستقیم بر عهده دارد. به موجب این قانون سازمان می‌تواند فعالیت هایی که قابلیت دولتی ندارند را واگذار کند.
جناب هراتی گفت: رسانه در خصوص واگذاری فعالیت های مجریان برون‌سپاری و شرکت های معتمد باید اطلاع رسانی لازم را انجام دهند. برون سپاری برخی فعالیت ها می‌تواند موجب تمرکز همکاران بر فعالیتهای اصلی شود.
وی بیان کرد: امسال بحث اظهار نامه ها را از کافی نت‌ها به شرکت های معتمد انتقال خواهیم داد. امروز 80 درصد صورت حساب های الکترونیکی از جانب شرکت های معتمد صادر می‌شود.
وی بیان کرد: بیش از 100 میز خدمت در ادارات امور مالیاتی کل کشور داریم که وظیفه آن ها در راستای کمک به مودیان در حوزه موضوع صورت الحساب الکترونیکی از طریق خود بستر شرکت معتمد است و شرکت های معتمد حق ندارند در حوزه مالیات مشاوره دهند.

ارسال نظر

جستجو
×
فرم تعیین سطح
روحیه رهبری دارید ؟
هدف شما از آموزش چیست ؟
هدف بلند مدت شما از آموزش چیست ؟
×
×