افزایش اشتغال با رونق تولید/ حمایت همهجانبه از تولید
به گزارش رسانه مالیاتی ایران، آقای اکبر رنجبرزاده، عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه درخصوص کاهش مالیات بخش تولید در سال آینده گفت: در شرایطی که تولید با هزینههای بالا و ریسکهای زیاد روبهروست، افزایش جذابیت این بخش در مقابل فعالیتهای مخرب و سوداگرانه از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی افزود: تولید، رونقبخش حوزههای دیگر است و به افزایش اشتغال منجر خواهد شد. از سوی دیگر حمایت از تولید به افزایش رونق اقتصادی در کشور میانجامد که نتیجه قابلتوجهی است؛ بنابراین اقدام دولت در زمینه کاهش مالیات تولید و افزایش جذابیت آن، یک اقدام بسیار مهم و مثبت است.
این نماینده مجلس دوازدهم تاکید کرد، کاهش 5 درصدی نرخ مالیات تولید در بودجه 1404 یک اقدام حمایتی در راستای تحقق رشد اقتصادی در سال است و از مالیات میتوانیم به عنوان یک ابزار استفاده کنیم؛ به نحوی که یک حوزه را تشویق کنیم و بخشهای مخرب را از رونق بیندازیم.
آقای رنجبرزاده ادامه داد: یکی از مهمترین حوزههای اقتصادی کشور، بخش تولید است. در راستای حمایت از تولیدکنندگان به کاهش 5 درصدی مالیات این بخش مبادرت کردیم که اقدام موثری در زمینه ایجاد مشوق در این حوزه است. لازم است درراستای تحقق رشد اقتصادی وحمایت از تولید، به کاهش مالیات حوزههای خاص مانند تولید بپردازیم تا زمینهسازی برای تحرک بخشی به اقتصاد کشور را داشته باشیم.
وی با بیان اینکه تولید، محرک رشد اقتصادی در کشور است، اظهار کرد: رونق یافتن این بخش به افزایش اشتغال منجر میشود و بیکاری را از بین میبرد. هر چقدر بتوانیم از بخش تولید در مقابل حوزههای مخرب و واسطهگری حمایت کنیم، به نفع کشور است و با کاهش مالیات تولید در بودجه 1404، کمک بزرگی به رشد و توسعه اقتصاد کشور در سال آتی خواهد شد.
جناب رنجبرزاده تاکید کرد: کاهش 5 درصدی مالیات بخش تولید میتواند کمک زیادی به حل مشکلات این حوزه کند و انگیزه تولیدکنندگان را برای توسعه فعالیتشان افزایش دهد. اینها به معنای رونق یافتن حوزه تولید است که مزیتهای زیادی برای کشور به دنبال دارد.
وی با اشاره به اینکه حمایت همهجانبه ازتولید باید در دستورکار باشد، خاطرنشان کرد: کاهش مالیات بخش تولید یکی از کارهایی است که میتوانیم در حمایت از تولیدکنندگان انجام دهیم. اعطای تسهیلات با شرایط مناسب، میتواند از دیگر روشهای حمایت ازاین بخش مولد درکشورباشد،
رنجبرزاده گفت: بهطورکلی باید به دنبال دریافت مالیات از پردرآمدها و مشاغل واسطهای باشیم و از حوزه تولید حمایت کنیم. کاهش مالیات بخش تولید، انگیزه برای سرمایه گذاری مجدد وتوسعه واحدهای تولیدی را فراهم میکند، بهطوریکه به تولیدکنندگان امکان تقویتبخش تولید را میدهد تا بتوانند در بازارهای جهانی و منطقهای قدرت رقابت داشته باشند و سرمایهگذاریهای آنها به افزایش ظرفیت تولید و ایجاد فرصتهای شغلی جدید منجر خواهد شد.
نماینده اسد آباد در مجلس خاطرنشان کرد: کاهش 5 درصدی نرخ مالیات عملکرد حوزه تولید هرچند در کوتاهمدت ممکن است درآمدهای مالیاتی دولت را کاهش دهد اما در بلندمدت میتواند با بهبود وضعیت تولید، افزایش اشتغال و رشد اقتصادی، آن را جبران کند؛ البته دولت برای حمایت از بخش تولیدی کشور نباید فقط به این موضوع بسنده کند و باید برای استفاده از ظرفیتهای خالی بنگاهها و ایجاد چرخه درست تولید در کشور، برنامهریزی کرده و آنها را فعال کند.
جدیدترین اخبار
مدیرکل دفتر حسابرسی سیستمی و ریسک و تمکین مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: در راستای تحقق اهداف سازمان امور مالیاتی کشور مبنی بر هوشمندسازی فرآیند مالیاتستانی برای اینکه بتوانیم مالیات بر ارث سهام متوفیان را نیز به صورت برخط انجام دهیم، سامانهای را طراحی کردیم که تا پایان امسال راهاندازی می شود.
1403/11/07 تیم تحریریهنماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: 364 پروژه آبرسانی، 324پروژه بیمارستانی و 187 پروژه توسعه و ساخت راهها با انتخاب مستقیم مودیان مالیاتی به طور کامل تامین مالی شدند تا شاهد تحقق اقتصاد مقاومتی و مشارکت مستقیم مودیان در توسعه اقتصادی باشیم.
1403/11/07 تیم تحریریه