پیش نویس موافقتنامه اجتناب از اخذ مالیات مضاعف بین ایران و تانزانیا نهایی شد
تاریخ انتشار: 1402/12/22
به گزارش رسانه مالیاتی ایران، پیش نویس موافقتنامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری متحده تانزانیا به منظور حذف مالیات مضاعف در مورد مالیاتهای بر درآمد و جلوگیری از فرار مالیاتی پس از برگزاری جلسات کارشناسی مفصل بین دو کشور در «دارالسلام» پایتخت تانزانیا نهایی شد و به امضای مقدماتی حسین عبداللهی، مدیرکل دفتر حقوقی و قراردادهای مالیاتی جمهوری اسلامی ایران و ویلیام ام. موجا، کمیسیونر عامل اداره تحلیل سیاستهای وزارت دارایی تانزانیا رسید.
حسین عبدالهی، مدیرکل دفتر حقوقی و قراردادهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور در این خصوص گفت: دور سوم مذاکرات از تاریخ 25 تا 28 دی ماه سال جاری برمبنای پیش نویس جدید و به روزرسانی شده برگزار شد و در کلیه موارد توافق دوجانبه حاصل شد و متن پیشنویس موافقتنامه به پاراف روسای دو هیات رسید.
عبدالهی خاطرنشان کرد: این موافقتنامه، اهداف گوناگونی از قبیل حذف مالیات مضاعف در دو کشور، جذب سرمایه گذاری مستقیم، توسعه بیشتر روابط اقتصادی و گسترش همکاریهای مالیاتی فیمابین، تبادل اطلاعات برای ارتقای شفافیت در رفتارهای مالیاتی طرفین، مساعدت در وصول مالیات، ارایه تسهیلات مالیاتی برای فعالان اقتصادی و جلوگیری از فرار مالیاتی در مورد مالیاتهای بر درآمد بین دو کشور را مدنظر دارد.
وی افزود: مراحل امضای نهایی و تصویب این موافقتنامه در مجالس قانونگذاری دو کشور در آینده نزدیک انجام خواهد شد. در مراسم امضای مقدماتی سند مزبور، علاوه بر هیاتهای مذاکره کننده سازمانهای مالیاتی ایران و تانزانیا، حسین الوندی بهینه سفیر جمهوری اسلامی ایران در تانزانیا، نیز حضور داشت.
یک همت از مالیاتها در طرح نشاندارکردن صرف پروژههای آموزشی شد
یک کارشناس مسایل اقتصادی گفت: آمارها نشان می دهد بیش از یک همت از مالیات های مودیان در طرح نشاندارکردن صرف پروژه های آموزشی شد.
تیم تحریریه
نجات چندین روستا از بیآبی با تخصیص بهموقع و مناسب مالیات
علیمردانی، نماینده ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس گفت: نشاندار کردن مالیات توسط مودیان به طور کلی اقدام مناسبی است و در راستای تامین اعتبار هر چه بیشتر طرح های عمرانی و زیرساختی کشور از محل مالیات هاست.
تیم تحریریه
اتخاذ تمهیدات و سازوکارهای لازم برای تسهیل و تسریع در فرآیند مالیات ستانی از جامعه پزشکان
در نشست مشترک مسئولان سازمان امور مالیاتی و نمایندگان سازمان نظام پزشکی بر ضرورت تسهیل و تسریع در فرآیند مالیات ستانی از جامعه پزشکان در راستای حل و فصل مسایل مالیاتی آنان تاکید شد.
تیم تحریریه
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: کاهش مالیات تولید به 20 درصد، اقدامی استراتژیک است که نهتنها فشار بر تولیدکنندگان را کاهش میدهد بلکه با افزایش حاشیه سود، انگیزه سرمایهگذاری در بخش مولد اقتصاد را تقویت کرده و موتور رشد اقتصادی کشور را به حرکت درمیآورد.
تیم تحریریه