نشان‌دارکردن مالیات‏‌ها، فرصتی برای تکمیل پروژه‌‏های نیمه‏‌تمام است

طبق گزارش رسانه مالیاتی ایران، آقای رحمدل بامری، نایب رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل 44 قانون اساسی مجلس شورای اسلامی در خصوص طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها گفت: این طرح به مودیان مالیاتی مشمول تبصره ماده 100 یعنی کسبه، بازاریان و بنگاه‌های خرد، این اختیار را می ‌دهد که محل مصرف مالیات پرداختی خود را تعیین کنند.

نماینده مردم شهرستان‏های ایرانشهر، سرباز، دلگان، فنوج، بمپور، بنت، لاشار، آشار و آهوران، گفت: در واقع سازمان امور مالیاتی، پروژه‌ های اولویت ‌دار در مناطق محروم را به این مودیان معرفی می‌ کند و آنها می ‌توانند با پرداخت مالیات، به تکمیل این پروژه‌ ها در استان‌های کم ‌برخوردار کمک کنند. 

آقای بامری با تاکید بر اینکه این رویکرد، به تشویق مودیان به پرداخت مالیات و هم به تحقق عدالت مالی کمک خواهد کرد، افزود: قطعاً هر کشوری که به دنبال پیشرفت و توسعه است، از منابع داخلی خود به بهترین شکل استفاده می‌کند.

این نماینده مجلس دوازدهم گفت: بخش مهمی از این منابع، مالیات‌ها هستند که باید در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و اقتصاد درون‌زا به کار گرفته شوند، موضوعی که بار‌ها از سوی مقام معظم رهبری مورد تاکید قرار گرفت.

وی افزود: این طرح، علاوه بر اینکه درآمد مالیاتی را افزایش می‌ دهد، سبب می‌شود مودیان مالیاتی مشمول تبصره ماده 100 درک کنند که مالیات پرداختی آنها به‌صورت عینی و مشخص در محلی مصرف می ‌شود که مردم از آن بهره‌ مند خواهند شد.

بامری با اشاره به مناطق محروم و کمتر گسترش یافته کشور، بیان کرد: این طرح به‌ ویژه برای استان‌های مرزی و کم ‌برخوردار مانند سیستان و بلوچستان، خوزستان، کردستان، هرمزگان و خراسان جنوبی که به حمایت بیشتری نیاز دارند، می ‌تواند به عنوان یک فرصت عمل کند. در واقع با تشویق مودیان به انتخاب محل مصرف مالیات، شاهد توسعه زیرساخت‌ها و امکانات در این استان‌ها خواهیم بود.

نایب رئیس کمیسیون ویژه جهش تولید و رونق تولید گفت: از این طریق، مودیان مالیاتی مشمول تبصره ماده 100 انگیزه پیدا می‌ کنند تا مالیات خود را به موقع پرداخت کنند و در عین حال به نوعی احساس مسوولیت اجتماعی نیز داشته باشند. 

این نماینده مجلس در ادامه به ایجاد فرصت‌های شغلی و رونق تولید اشاره کرد و افزود: اجرای این طرح می‌ تواند به ایجاد اشتغال و توسعه تولید در استان‌های محروم نیز منجر شود.

وی افزود: مودیان مالیاتی مشمول تبصره ماده 100 با سرمایه‌ گذاری در طرح‌های تولیدی و صنعتی محلی می ‌توانند از طریق مالیات خود، اشتغال ‌زایی کنند و ظرفیت‌های موجود در این استان‌ها را فعال نمایند. این امر علاوه بر کاهش نرخ بیکاری، به توسعه پایدار مناطق محروم کمک می ‌کند. 

وی تاکید کرد: طرح نشان‌داری مالیات‌ها، نه‌ تنها به ایجاد شفافیت در مصرف منابع کمک می ‌کند، بلکه می ‌تواند موجب تقویت اعتماد عمومی به نظام مالیاتی کشور شود.

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: زمانی که مودیان ب‌دانند مالیاتشان دقیقاً در چه پروژه‌ هایی هزینه می‌ شود، اعتماد آنها به نظام مالیاتی افزایش می‌ یابد. این طرح، زمینه ‌ای را فراهم می ‌کند تا مودیان احساس کنند مالیات آنها در راستای عدالت و توسعه کشور به کار گرفته می ‌شود و نتیجه این کار نیز به نفع مردم و کل جامعه خواهد بود. 

آقای بامری با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی از این طرح حمایت می ‌کند و بر نظارت دقیق بر اجرای آن تاکید دارد گفت: این طرح باید به طور صحیح و با شفافیت کامل اجرا شود.

 وی خاطرنشان کرد: از دستگاه‌های ذی‌ربط نیز انتظار می ‌رود که در این مسیر همراهی کنند تا در نهایت به تحقق عدالت، توزیع عادلانه منابع و ایجاد فرصت‌های جدید برای مردم در استان‌های محروم و کمتر برخوردار منجر شود.