جلوگیری از سوداگری با تقویت روندهای مالیات‌ستانی هوشمند

به گزارش رسانه مالیاتی ایران، آقای اکبر پولادی، نماینده لنجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامگذاری سال با عنوان سرمایه‌ گذاری در تولید، گفت: اگر می‌خواهیم این شعار را تحقق ببخشیم و در عمل سرمایه‌گذاری در تولید را رقم بزنیم، باید به ایجاد بسترها و زیرساخت‌های مناسب بپردازیم.

آقای پولادی خاطرنشان کرد: هر اقدامی که در راستای حمایت از تولید موردنیاز است، باید با جدیت در دستور کار باشد. لازم است تمامی بسترها را به منظور جذب سرمایه‌ها به حوزه تولید در دستور کار قرار دهیم.

نماینده لنجان در مجلس شورای اسلامی گفت: جذب سرمایه‌ها به حوزه تولید به معنی مقابله با فعالیت‌های سوداگرانه و مخرب است. رونق تولید به معنی افزایش اشتغال است که در نهایت به بهبود وضعیت معیشت مردم، می‌انجامد.

وی ادامه داد: روندهای هوشمندسازی نظام مالیاتی کشور می‌تواند در خدمت تحقق شعار سال باشد. زیرا وقتی دولت به صورت سیستمی و هوشمند به مالیات‌ستانی بپردازد، زمینه برای مقابله با فراریان مالیاتی و کشف مودیان جدید فراهم می‌شود. به این ترتیب، می‌تواند به حمایت مالیاتی از تولید بپردازد و فشار را از این بخش بردارد.

آقای پولادی گفت: روندهای هوشمندسازی و سیستمی مالیات‌ستانی، افزایش اعتماد مردم را به روندهای مالیاتی و اقتصادی کشور به دنبال دارد. در روش‌های قدیمی و ممیزمحور مالیات‌ستانی، امکان بروز خطاهای انسانی و یا دخالت سلیقه افراد در تعیین روندهای مالیاتی کشور وجود داشت. اما سیستم‌ها به افزایش دقت انجام کارها منجر می‌شوند. این امر اعتماد مردم را به روندهای مالیاتی و اقتصادی کشور افزایش می‌دهد.

وی ادامه: روندهای هوشمند و سیستمی مالیات‌ستانی به معنی انضباط بخشی به امور است. امری که به افزایش اعتماد مردم به روندهای مالیاتی و اقتصادی کشور می‌انجامد. در این فضا، جذب سرمایه‌ها به حوزه تولید با ضریب بالاتری امکان تحقق پیدا می‌کند.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: دریافت مالیات حقه از همگان با استفاده از سازوکارهای هوشمند و سیستمی یکی از مشخصه‌های یک نظام اقتصادی کارآمد است. نظام اقتصادی‌ای که امنیت سرمایه در آن وجود دارد و مردم می‌توانند اعتماد کنند و سرمایه‌هایشان را در حوزه تولید به کار بیندازند.

وی ادامه داد: از نظر من، لازم است دولت سرعتش را برای تحقق بخشی به شعار سال بیشتر کند. ما الان وارد دومین ماه سال شده‌ایم و باید مشاهده کنیم که اقدامات عملی در راستای جذب سرمایه‌ها در حوزه تولید در حال انجام است.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: یکی از زیرساخت‌های اصلی مورد نیاز برای رشد سرمایه‌گذاری در تولید و جلوگیری از سوداگری، هوشمندسازی نظام مالیاتی از مسیر تقویت حسابرسی سیستمی است که اثرگذاری بالایی در جلب اعتماد عمومی و افزایش جذابی تولید در مقابل سوداگری دارد.